Нова солідарність для нової ери: Ярослав Романчук виступив у межах VIII Європейського конгресу місцевого самоврядування - Юридична група Eucon

Ми використовуємо файли cookie для нашого веб-сайту. Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з використанням нами файлів cookie.

Публікації

Нова солідарність для нової ери: Ярослав Романчук виступив у межах VIII Європейського конгресу місцевого самоврядування

Адвокат, керуючий партнер EUCON Ярослав Романчук став спікером у межах VIII Європейського конгресу місцевого самоврядування (VIII Europejski Kongres Samorządów), що відбувся 6-7 березня у польських Міколайках.

«Нова солідарність для нової ери», – саме під таким слоганом відбувся захід від Інституту Східних Досліджень, який розробляє різноманітні проекти, спрямовані на створення та розвиток політичних, економічних, культурних і наукових зв’язків між європейськими країни, та, зокрема, відповідає за організацію відомого Економічного форуму в Карпачі. Європейський конгрес місцевого самоврядування став майданчиком для обміну думками та місцем зустрічі лідерів місцевого самоврядування, регіональних впливових осіб з представниками державної адміністрації, громадських організацій та бізнесу.

Ярослав Романчук взяв участь у панельній дискусії «Співпраця заради відбудови України, ч. 2», яка відбулась протягом другого дня конгресу.

Панелісти, перш за все, жваво обговорювали наслідки руйнувань українських міст та проблеми найбільш постраждалих від війни регіонів. Експерти підкреслили значення надання допомоги від ЄС та європейських регіональних органів влади, проте закцентували увагу на необхідності консолідації зусиль і згуртування ресурсів для відбудови як протягом воєнних дій, так і після. Спікери звернули увагу і на те, що вже стартують ініціативи, спрямовані на реконструкції житлових будівель, критичної, транспортної цивільної інфраструктур, тож надважливими є ефективна координація зусиль, налагодження ділових зв’язків і контактів, вдала комунікація між різними містами і регіонами, органами влади ЄС та України і місцевими асоціаціями, аби успішно обмінюватись досвідом, технологіями і ресурсами.

Учасниками панелі також стали: Роман Матис – голова Офісу Міжнародних Інвестицій, Україна (модератор); Кшиштоф Інглот – засновник Personnel Service, Польща; Олександра Юркевич – голова Правління Fundacja Legniskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, Legnicka Specjalna Strefa Ekonomiczna S.A., Польща.

Зв’язатися з нами

Надіслати запит